kitünő minőség

látványos megjelenés

kiváló hőszigetelő

időjárás álló

legjobb ár/érték

egyedi méretek

motoros kivitel

biztonságos otthon

3516 Miskolc Pesti út 48.

06 46 435 378

iroda@norlandkapu.hu

hosszú élettartam

precíz működés

Szekcionált garázskapuinkat hosszú ideig teszteltük, hogy a tökéletes megjelenés és működés melett, éveken át nyújtó szolgálatot teljesítsen tulajdonosainak. Az elkészítése során fontos szempont volt, a korrózió és kopásállóság növelése és minőségi alkatrészek használata. Egy olyan terméket készítettünk, amit bárki szívesen elfogad az otthonába.

tudjon meg többet a minőségről

válassza ki az

önhöz illő színt

Az alap változat fehér, de a RAL skála bármely színében tudjuk gyártani. Önnek nem kell mást tennie, csak kiválasztani az otthonához legjobban illő típust és színváltozatot, Mi pedig legyártjuk, kiszállítjuk és beépítjük.

leggyakoribb

színváltozatok

Más gyártók által nem forgalmazott egyedi méretekben is elkészítjük. Problémás, nem szabvány méretű helyekre is beépíthető, akár már a mennyezet alatt 12cm-rel is. Az ipari kapuk esetében erősebb vasalattal látjuk el, így a nagyobb méretű kapuk is garantáltan megbízhatóan működnek.

Különböző méretek

lakossági és ipari kivitelben

Kényelmes

motoros működés

Természetesen a legkényelmesebb működtetés érdekében a motorizált változatot javasoljuk. Itt is törekedünk a minél praktikusabb és minőségibb megoldásokra, amiket persze még extra funkciókkal is kiegészíthetünk.

Milyen funkciókkal van ellátva

biztonság

védelem

A szekcionált garázskapuk védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolókkal szemben, ezáltal megvédik a bent parkoló járművét és a lakásba sem tudnak bejutni a garázson keresztül.

minek köszönhető

ez a védelem

hőszigetelő és

időtálló

Nem csak a behatolóknak, de az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, megküzd a hideggel, illetve a párás poros közegekkel is.

mivel értük el

ezt a képességet

Minden jog fenntartva: Norland Kapu Kft. Miskolc

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu

hosszú élettartam

precíz működés

válassza ki az

önhöz illő színt

Különböző méretek

lakossági és ipari kivitelben

Kényelmes

motoros működés

biztonság

védelem

hőszigetelő és

időtálló