kényelem minőség

több féle eszközről

kiváló hőszigetelő

biztonságnyugalom

időzíthető beállítások

könnyű kezelés

wifi hálózaton

választható színekben

3516 Miskolc Pesti út 48.

06 46 435 378

iroda@norlandkapu.hu

kényelem, minőség

energiatakarékosság

Ennél egyszerűbben még sosem vezérelte árnyékolóit. Nincs szükség távvezérlőre, vagy fali kapcsolókra, elég csupán egy wifire csatlakoztatott okos eszközt használnia. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően pedig a reggeli és esti automatikus mozgások energiát spórolnak meg a családi háztartásnak.

több féle

okos eszközről

Legyen szó okostelefonról, tabletről, vagy laptopról. Az okosredőnyt vezérelheti bármelyikről, hiszen a felhasználhatóság érdekében, az android és iOS operációs rendszereken működő gépeken is tökéletesen használható.

Nincs szüksége szótárra, vagy hetekig tartó tanulásra, ahhoz, hogy működtetni tudja. A magyar menürendszernek köszönhetően, az idősebbeknek számára is gyerekjáték az okosredőnyhöz tartozó alkalmazás kezelésének az elsajátítása.

magyar menürendszer

egyszerű használat

előre időzített

beállítások

Az előre időzített beállításoknak köszönhetően, távollétében is úgy programozhatja redőnyei működését, mintha az egész család otthon tartózkodna. Ezzel megtévesztve az arra leselkedő gyanús embereket.

Az alumínium redőnyök hő és hangszigetelő képességei jobbak műanyag társaiknál. A lamellák vastagsága és a belsejét kitöltő habréteg még jobban növelik ezeket az adottságokat.

Alumínium redőnyök

előnyeivel

Minden jog fenntartva: Norland Kapu Kft. Miskolc

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu

kényelem, minőség

takarékosság

több féle

okoseszközről

magyar menü

rendszer

időzített

beállítások

alumínium

redőny